Pravilnik o zasebnosti – www.zoga.si

Na spletnem mestu www.zoga.si zbiramo vaše podatke, ko oddate prijavo za novo športno žogo oz. izpolnite spletni obrazec, se naročite na naše novice, odgovorite na anketo ali izpolnite kak obrazec. Pri prijavi za novo športno žogo, ki jo izvajate na naši spletni strani, boste morali vnesti: ime, priimek, datum rojstva, naslov, poštno številko in kraj, e-poštni naslov ter telefonsko številko. Odgovoriti boste morali tudi na vprašanje, kaj vam pomeni športna žoga.

Ob obisku naše spletne strani pa ste lahko tudi anonimni – v primeru, da ne izpolnite spletnega obrazca kot prijave za novo športno žogo. Za kaj bomo uporabili vaše podatke? Vse informacije, ki jih bomo prejeli od vas, se lahko uporabljajo zgolj za potrebe ustreznega in optimalnega prevzema športnih žog na prevzemnih mestih po Slovenij ter za potrebe komuniciranja o dogodkih in aktivnostih Društva za promocijo športa Slovenije in naših partnerjev – partnerji v procesu prevzema žog z vaše strani (pošiljanje elektronskih sporočil, pošiljanje kratkih SMS sporočil…).

Opomba: Če se želite kadarkoli odjaviti od prejemanja elektronskih sporočil v prihodnosti to sporoite na elektronski naslov info@zoga.si.

Z uporabo naše spletne strani soglašate s Pravilnikom o zasebnosti, vse morebitne spremembe pravilnika o zasebnosti pa bomo nemudoma objavili na tej spletni strani.

V primeru, da imate vprašanje, se obrnite na nas prek elektronske pošte ali telefona.

Društvo za promocijo športa Slovenije
Kocjančičeva ulica 41
6280 Ankaran

 

Scroll to Top

Želimo vam veliko lepih trenutkov ob druženju z žogo!

Zahvaljujemo se vam za vaŠo prijavo. Žogo boste lahko prevzeli ob zaključku šolskega leta (24. junij 2024) ali pa na katerem od dogodkov, ki bodo izvedeni predhodno. 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam vselej na voljo na telefonsko številko +386 (0)51 262 407 ali na elektronski naslov info@zoga.si.

HVALA!